CV de Deurdouwers

Kaartverkoop

De voorverkoop voor de Dolle Dagen vindt plaats in de Hoendrik in Herveld.

Daar kun je alleen nog terecht voor de Fruhshop kaart voor de maandagochtend.

We zijn namelijk op maandagochtend 21 februari gestopt met de verkoop van de 4 Dolle Dagen kaart voor toegang op zaterdagavond, zondagavond, maandagavond en dinsdag (Let op: vrijdagavond geldt die kaart dus niet!). Er zijn nog nooit zoveel Dolle Dagen kaarten verkocht, en nu zijn er dus alleen nog online dagkaarten te koop.

Deze losse Dagkaarten voor de Dolle Avonden kun je alleen online bestellen. Dat kan via HoendrikTickets.nl of d.m.v. de knoppen onderaan deze pagina.

Vrijdagavond zijn de kaarten alleen aan de ingang te verkrijgen, en er geldt die avond een maximum van 500 bezoekers. Dus kom op tijd want hiervoor is dus geen voorverkoop!

Bij onze Jeugdactiviteiten worden de kaarten ook alleen aan de deur verkocht. Hiervoor kennen we dus ook geen voorverkoop.

Testen voor Toegang!

Op zaterdagmiddag, zaterdagavond en zondagavond laten we meer dan 500 bezoekers toe, maar dit betekent wel dat we alleen op die momenten werken met TestenVoorToegang. Dus heb je je niet officieel laten testen en kun je dat aan de ingang niet aantonen in de CoronaCheck App, dan wordt de toegang geweigerd.

Er komt zaterdag- en zondagochtend een test locatie op ons Dorpsplein! We hebben dit afgelopen dinsdag voor mekaar gekregen, dus het wordt op zaterdagochtend EN zondagochtend mogelijk om je in Herveld te laten testen. Had je al een afspraak ingepland dan kun je die natuurlijk gewoon laten staan. Onze locatie (postcode 6674BW) is toegevoegd aan TestenVoorToegang, dus je kunt bij het maken van een afspraak ook voor ons eigen dorp kiezen.

Lees hier meer over op: Erop uit? Laat je testen bij Testen voor Toegang

Herstelbewijs telt niet!

Volgens de huidige regels geeft een herstelbewijs geen toegang tot evenementen, We hebben contact gehad met de GGD en de gemeente, maar een Herstelbewijs is niet geldig je moet echt TestenVoorToegang. Overigens is een sneltest minder gevoelig dan de PCR test van de GGD,  Meer info staat op deze pagina van het RIVM: De antigeentest | RIVM En hier wordt aangegeven dat de antigeentest vooral positief uitslaat aan het begin van de ziekte: Antigeentesten (nvmm.nl)