CV de Deurdouwers

Kaartverkoop

We gaan steeds meer over tot online verkoop van onze toegangskaarten. We zijn overgestapt naar een nieuwe leverancier, wat er voor moet gaan zorgen dat het scannen van de toegangskaarten bij de ingang sneller zal gaan verlopen. Hier zijn – net als vorige jaren – kosten aan verbonden, waardoor er per kaart 1 euro servicekosten wordt gevraagd.

Ook de verkoop van onze Dolle Dagen kaarten (32,50 euro excl. servicekosten) – voor toegang tot álle avonden van onze Dolle Dagen – ging online (UITVERKOCHT). Deze kun je aan de ingang alleen tijdens het eerste bezoek laten scannen. Daarna krijg je een ‘blijvend’ polsbandje waarmee je de andere avonden meteen – zonder scannen – door kunt lopen. Dat maakt het veel makkelijker voor iedereen, maar denk er aan dat die kaart (en dus dat bandje) persoonlijk is en daardoor niet uitwisselbaar. De persoon die deze Dolle Dagen kaart aan de ingang laat scannen (op de eerste avond) krijgt zo’n blijvend polsbandje die je dus niet kunt/moet afdoen of kunt overdragen. Het online gekochte kaartje is daarna niet meer te scannen dus je kunt vervolgens alleen maar met dat polsbandje naar binnen. Goed om te weten!

De losse Dagkaarten (12,50 euro excl. servicekosten) voor de Dolle Avonden kun je alleen online bestellen (zolang de voorraad strekt!).

Bij onze Jeugdactiviteiten worden de kaarten alleen aan de deur verkocht. Hiervoor kennen we dus geen voorverkoop.